-آ- نیوز

-آ- نیوز
از درد گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی که چه دردیست

الحق مع الهاشمی و الهاشمی مع الحق! حق با هاشمی است و هاشمی با حق!

اعتدال و دوری از افراط و تفریط شرط عقل و از توصیه های مهم دین مبین اسلام است. همچنان که قران کریم امت اسلام را امت میانه و وسط (اعتدال) مینامد و میفرماید:

«و کذلک جعلناکم امة وسطا لتکونوا شهداء علی الناس و یکون الرسول علیکم شهیدا»

و این چنین شما را امتی میانه (معتدل) ساختیم تا بر مردمان گواه باشید و پیامبر (صلی الله علیه و آله) هم بر شما گواه باشد . ۱

اصل اعتدال، که در قرآن کریم به آن عنایت فراوانی شده است، در زندگی پر برکت پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) و ائمه هدی ( علیهم السلام) و در کلیه اعمال و رفتارشان به روشنی دیده می شود . آنان هرگز در هیچ امری از اعتدال و میانه روی خارج نشدند . سیره رسول خدا (صلی الله علیه و آله) در همه وجوه، سیره ای معتدل بود . همان طوری که حضرت علی ( علیه السلام) در مورد آن حضرت فرموده است: «سیرته القصد» ; رسول خدا، سیره و رفتارش میانه و معتدل بود .۲

ashemi

اگر نگاهی اجمالی به مصاحبه ها و سخنرانی های ایت الله هاشمی رفسنجانی در چندساله اخیر بیندازیم خواهیم دید که ایشان در اغلب سخنرانی ها و موضع گیری هایشان از کلید واژه های«اعتدال» و «دوری از افراط» بارها استفاده نموده اند.

حال باید دید آیا اعتدال و دوری از افراطی گری که آقای هاشمی مدعی سرسخت ان می باشند,همان چیزی است که اسلام به ان توصیه کرده است؟

برای پاسخ به این پرسش تعدادی از سخنرانی ها و موضع گیری های های ایشان درباره اعتدال و دوری از افراط را یادوار میشویم:

اسفند ۸۹ در دیدار با خبرگان رهبری:

«می‌خواهند جمهوری اسلامی را به جای الگو، عبرت کنند باید هشیار باشیم باید عقلای قوم جامعه را اداره کنند و دست انسان‌های افراطی ندهند تا این اتفاقات بیفتد.»

دردیدار با جمعی از اعضای جبهه مردمی اصلاحات دراردیبهشت امسال:

«راه برون‌رفت از معضلات و مشکلات کنونی، بازگشت به اخلاق و اعتدال است»

در آخرین مصاحبه پیرامون ” دولت وحدت ملی “:

«یکی از ضرورت های تشکیل دولت وحدت ملی ، نگاه واقع بینانه و اعتدالی به موضوعات و افراد است و پیداست که اندیشه های افراطی و تفریطی چون از قبل می دانند جایی در دولت اعتدالی ندارند، مانع تراشی می کنند.»

و درنهایت این کلید واژه ها حتی در اخرین نامه خانواده ایشان به مجلس نیز دیده میشود:

«همگان در این سالها به خوبی می‌دانند رویه و منش آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در برخورد با این‌گونه تخریب شخصیت‌ها کریمانه بوده و آنچه برای ایشان مهم است، فقط وحدت و تقویت وفاق ملی و بازگشت به رویه اعتدال و سرسپردگی به قانون است.»

آنچه که از صحبت های آقای هاشمی میتوان دریافت این است که ایشان اعتقاد دارند حاکمیت درنظام جمهوری اسلامی باید به دست افراد معتدل و دور از حرکت های افراطی سپرده شود تا خدای ناکرده نظام به مرز نابودی کشانده نشود!

ایشان همواره خود را مظهر اعتدال و دوری از افراط معرفی میکند و میگوید:

«انچه که به من در این مسائل کمک می‌کند، مسئله اعتدال است. تقریباً همیشه از نوجوانی و جوانی در روستا و در قم، در بحث‌ها و سخنرانی هایم معتدل حرکت می‌کردم. در مبارزه هم این‌گونه بودم. آن قدر معتدل بودم که اواخر مبارزه، منافقین و کسانی که می‌خواستند خیلی تند باشند، با من درگیر شده بودند. مبارزه مسلحانه را نفی نمی‌کردم. ولی در کنارش موارد زیادی را شرط می‌کردم.
روحیه اعتدال، به من کمک می‌کرد که مسئولیت اجرایی کشور را که به عهده گرفتم به این شکل زمینه عملگرایی برایم خیلی آسان شود. یعنی طبیعت اصلی من عملگرایی بود. ضمن اینکه به خاطر عقاید و تحصیلاتی که دارم، عقایدم را همیشه اصل قرار می‌دهم. عقایدم هیچ وقت مرا تشویق به افراط‌گری نمی‌کند. هر دو جناح سیاسی موسوم به راست یا چپ آن موقع با تعبیراتی که بود، با کارهای افراطی آنها ناسازگار بودم. نیروهای معتدل و عملگرا می‌توانستند همکار من باشند.»۳

از صحبت های بالا میتوان نتیجه گرفت ایشان خودرا شخصیتی معتدل و دور از حرکت های افراطی میداند که همه افراد و گروه ها وجناح های سیاسی باید رفتار و گفتار خود را با ایشان تنظیم کنند تا از اعتدال خارج نشوند و به افراط دچار نشوند.

درواقع هرکسی یا جناح و گروهی اگر حرفی بزند یا کاری کند که به مذاق آقای هاشمی خوش نیاید محکوم به افراط است و نامعتدل!

پس همه باید به آقای هاشمی بازگردند و به ریسمان ایشان چنگ بزنند!

با این اوصاف آقای هاشمی ۸سال دفاع مقدس را حرکتی افراطی میدانستند چرا که گفتند:«پایان جنگ حرکتی ضدافراطی بود!»۴

یعنی ,اینکه حضرت امام(ره) فرمودند: «قبول قطعنامه که حقیقا مسئله تلخ و ناگواری برای همه و مخصوصا من بود» نیز خدای ناکرده ازافراطی گری ایشان نشات می گرفت. چرا که در پایان آقای هاشمی با تحمیل پذیرش قطعنامه به حضرت امام(ره) ,ایشان و نظام را به سوی اعتدال و دور از افراط هدایت کردند!

همچنین سیاست های لیبرالیستی ایشان و همفکرانشان در اقتصاد کشور در دوره ریاست جمهوری هشت ساله ایشان که موجب شکاف های طبقاتی دربین اقشار جامعه شد و جامعه را به سمت مصرف گرایی و سرمایه داری سوق داد عین اعتدال است!

همچنین وجود افرادی چون مهاجرانی, کرباسچی در دولت هاشمی که یکی از انها به خارج از کشور فرارکرده و شبانه روز در سایت جرس به نظام فحاشی میکند و دیگری که به پرونده فساد مالی اش هنوز در قوه قضاییه در حال خاک خوردن است و این جمله حسین مرعشی سخنگوی حزب کارگزاران که رسما گفت ما لیبرال دموکرات مسلمانیم! نیز ناشی از روحیه اعتدال گرای ایشان است

جرایم ضدامنیتی و براندازانه مهدی و فائزه هاشمی که از حمایت بی چون و چرای آقای هاشمی بهره مند میباشند را نیز به موارد بالا اضافه کنید.

ودر پایان باید گفت الحق مع الهاشمی و الهاشمی مع الحق

۱٫بقره/۱۴۳ .

۲٫نهج البلاغه، کلمات قصار، ۶۷ .

۳٫ درملاقات با مسئولان فصلنامه مطالعات بین المللی در پایان سال ۹۰

۴٫ در دیدار جمعی از کارشناسان رسانه‌ای کشور


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






برچسب‌ها: <-TagName->
درباره وبلاگ

امام صادق(ع):یاران مهدی(عج)مردمانی مقاوم،سرشار از یقین به خدا و استوارتر از صخره ها هستند، و اگر به کوه ها روی آورند،آنها را متلاشی می کنند. بحارالانوار،ج52،ص308
نويسندگان
آخرين مطالب
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان جنبش سبز و آدرس jonbesh.sabz.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





موضوعات وب
امکانات وب

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 62
بازدید دیروز : 1
بازدید هفته : 64
بازدید ماه : 67
بازدید کل : 6557
تعداد مطالب : 76
تعداد نظرات : 2
تعداد آنلاین : 1

★ساخت کدصوتی صلواتی★